Bh. firme na sajmu FruitLogistica u Berlinu

Bez autora
Feb 04 2015

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa SIPPO-om (Švicarskim programom za promociju uvoza u EU i Švicarsku) i UNDP-om (Razvojnim programom Ujedinjenih nacija), organizovala je posjetu privredne delegacije naše zemlje sajmu FruitLogistica, koji se održava od 4. do 6. februara 2015. godine u Berlinu.U delegaciji Bosne i Hercegovine, osim organizatora, su predstavnici kompanija Agroimpex d.o.o. Banja Luka, PZ Vip Krajina iz Gradiške, Smrčak d.o.o. Zvornik, Šumski plod d.o.o. Prozor-Rama, Bašo d.o.o. Velika Kladuša, Herbos Nature d.o.o. Sarajevo i Jaffa Komerc d.o.o. Mostar.

Bh. firme na sajmu FruitLogistica u BerlinuVanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa SIPPO-om (Švicarskim programom za promociju uvoza u EU i Švicarsku) i UNDP-om (Razvojnim programom Ujedinjenih nacija), organizovala je posjetu privredne delegacije naše zemlje sajmu FruitLogistica, koji se održava od 4. do 6. februara 2015. godine u Berlinu.

U delegaciji Bosne i Hercegovine, osim organizatora, su predstavnici kompanija Agroimpex d.o.o. Banja Luka, PZ Vip Krajina iz Gradiške, Smrčak d.o.o. Zvornik, Šumski plod d.o.o. Prozor-Rama, Bašo d.o.o. Velika Kladuša, Herbos Nature d.o.o. Sarajevo i Jaffa Komerc d.o.o. Mostar.

Koristeći usluge konsultanta, za sve članove bh. delegacije su unaprijed dogovoreni sastanci sa potencijalnim kupcima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik